Bende van Blitzz
7 SEPTEMBER
2017
Toen we net in Baarn kwamen wonen viel deze speelgoedwinkel mij meteen op. Ze verkopen er zoveel leuks, van mooi houten speelgoed tot tweedehandskleding. Maar dat niet alleen, achterin de winkel kun je samen met je kindje(s) wat komen drinken of smullen in het kindercafé. Terwijl je kleine dan lekker speelt kun jij bijkletsen met je vriendin of er nieuwe ouders ontmoeten. Ik wilde er toen al over bloggen maar was het uit het oog verloren. Tot van de week Mylee (een medemams) mij er op de koffie vroeg!

Bende van Blitzz
Bij binnenkomst kregen we een warm welkom van Lotty met een lekkere grote mok latte macchiato. De eigenaresse bleek de beste vriendin van Mylee te zijn! Ik was nieuwsgierig en ze begon met vertellen. Over dat Lotty eerst eigenlijk kindercoach was maar daarin toch iets miste. Ze moest haar creatieve ei kwijt en besloot al haar talenten en ideeën op tafel te gooien. Eigenlijk bleek ze gewoon een ware ondernemer te zijn dus ging ze het avontuur aan en startte de Bende van Blitzz.
Een feestelijke Speelgoedwinkel...
Waar je meer kunt dan alleen maar speelgoed kopen.
De winkel op zich vind ik al een feestje om in rond te lopen!
Je kunt er terecht voor:
Eerlijk, creatief en verantwoord speelgoed. Van merken zoals Haba en Djeco.
Nieuwe en tweedehandskleding maar ik zag ook een superleuke zelfgemaakte kledinglijn van BLAAG! Gemaakt door iemand uit Baarn!
Muziek op schoot - Iedere eerste woensdag van de maand
Creatieve en Leerzame Workshops - bijvoorbeeld iedere donderdagmiddag komt Betsy van de Kunstfabriek en kun je komen knutselen met gerecyclede materialen. Check de website voor meer workshops!
Kraamcadeaus of een Blitzz pakket - de Bende van Blitzz maakt een mooi en zorgvuldig samengesteld pakket en bezorgd dit ook thuis.
Een Blitzzfeest! - bestel de Blitzz Toverkist waarin alle ingrediënten zitten voor een uniek feest. Zoals spelletjes, kostuums, muziekinstrumenten en een draaiboek voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Maar je kunt het ook in de winkel vieren in de aparte ruimte
Kindercafé - voor biologische drankjes en zelfgemaakt lekkers en gezonde broodjes.
Spelen - je kunt je komen verkleden of ga spelen met de treinbaan en ander leuks.
Over de tweedehandskleding wil Lotty nog kwijt dat ze het superfijn vind dat deze kleding op deze manier gewoon letterlijk nog een tweede leven krijgt.
De naam Bende van Blitzz komt trouwens van Blitzzfeest. Voordat ze deze winkel met haar zus begon was ze al bezig met het verzorgen van kinderfeestjes met themakisten. Dit doet ze nog steeds en zó leuk uitgebreid. Je kunt haar er als begeleiding bij boeken dan neemt ze Hermalijn de tovervogel mee (handpop) met een mega gouden ei en dát is iets magisch... Hermalijn neemt de kinderen dan mee in een spannend verhaal waarin ze zelf een hoofdrol spelen als indiaan, danseres, tijger of ?
Tussendoor kletste Mylee en ik erop los over waar moeders het doorgaans over hebben + waren we het erover eens dat het onwijs knap is dat haar vriendin dit zo gestart is. Lotty schoof af en toe aan en vertelde dat ze iedere dag nog blij is dat ze dit heeft gedaan. Het voelt echt als een tweede thuis. Bij binnenkomst doet ze eerst de lampen aan en zet ze een gezellig muziekje op. Daarna bakt ze iedere dag vers lekkers voor bij de koffie of thee. Zoals worteltaart of glutenvrije muffins. Ze vindt het heerlijk om te zien hoe de kinderen spelen met het poppenhuis of de Brio treinbaan en ze geniet van alle ontmoetingen en het verzorgen van feestjes. Vanaf het moment dat ze dit pand te huur zag staan was ze verliefd op haar zaak. En zo te merken groeit die liefde nog iedere dag. ^_~

Benieuwd naar de Bende van Blitzz? Kom dan naar de Laanstraat 99 in Baarn of check de website   Heb je zin in een Blitzzfeest? Klik dan meteen door naar  . Openingstijden: Maandag Gesloten. Dinsdag t/m Vrijdag 09:30 - 17:30 uur. Zaterdag 09:30 - 17:00 uur. Zondag Gesloten. Tel.: 035-5426765

Veel plezier!
Liefs, Mijntje.
Delen is lief!
Vorig artikel
Volgend artikel
Dit wil je vast ook lezen:
Stop en let op!
Zal Elixer 7.9 verjongend werken of...
Dutch Cold, Cold Brew
Mijntje loves Noord
Reageer

Houd me op de hoogte bij nieuwe reacties
Plaats reactie