Gezond smullen en Tsum Tsum sparen met Smulfruit
8 MAART
2017
Familie en vrienden is het niet ontgaan dat we hier in huis graag gezond eten. Maar ook dat we sinds kort meedoen met de Smulfruit spaar actie. Daarmee kunnen we sparen voor de super schattige Tsum Tsum mini knuffeltjes van Disney. Gisteren viel er weer een knuffeltje door de brievenbus. Zó leuk! Ik moest dit gewoonweg met jullie delen. Want ieder kind is toch gek op lekkers en leuks? Ik leg je uit hoe jij ook mee kunt doen aan deze leuke spaaractie.

Zo spaar je mee:
Koop en eet de lekkere appeltjes of peren van Smulfruit, want in iedere verpakking zit een unieke actie code.
Spaar 4 actie codes en je hebt al zo'n lief klein knuffeltje bij elkaar gespaard!
Nu nog even invullen online op:   , je gegevens invullen en wachten maar.
Deze kaartjes zijn tegelijkertijd ook al leuk om te sparen voor je kleine. Als je dubbele hebt is dit niet erg want de actie code is wél uniek en alle dubbele kaartjes kunnen worden gebruikt om bijvoorbeeld memory mee te spelen of ze te ruilen met vriendjes of vriendinnetjes. ^_~

Binnen 3 weekjes (in  mijn ervaring zelfs binnen 2!) valt jou Tsum Tsum knuffeltje door de brievenbus.
Deze spaar actie geld heel 2017!
Dit zijn de 25 die je via deze actie kunt sparen. Er is dus genoeg tijd om alle 25 knuffeltjes te kunnen sparen denk ik. En mocht het gebeuren dat je een knuffeltje dubbel krijgt, weet je vast wel iemand om hem aan weg te geven. Ik wel in ieder geval. ^_~

Tsum Tsum, wat is het en wat kun je er mee?
Tsum Tsum betekend letterlijk vertaald Stapel Stapel en was origineel een app geloof ik en omdat dit zo aansloeg hebben ze er knuffeltjes en speelgoed van uitgebracht. Daar hebben ze blijkbaar goed aan gedaan want het speelgoed is een regelrechte hit.
De speeltjes kun je dus stapelen, en dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Je hebt ze in verschillende maten en karakters. Waardoor het nog een hele uitdaging is om torentjes te maken van je verzameling. Erg goed voor de motoriek en gewoon ook leuk voor je kleintje om mee te spelen.
Dit is de Tsum Tsum collectie van mijn nichtje. Mijn zusje verzameld ze al een paar jaar voor haar. Kijk nou hoe leuk!!! Mijn nichtje is er dan ook helemaal weg van.

Ik zag de Tsum Tsum trouwens hier ook bij Intertoys. Ze verkopen de Tsum Tsum met daarbij een soort van sleutelhanger waarin je kindje er een paar kan meenemen. Slim bedacht want dat lijkt me wel handig voor onderweg! Als je bijvoorbeeld met je kindje naar de dokter of tandarts moet bijvoorbeeld.
Het is een hele hype, je hebt er namelijk van alles van als je online kijkt. Van beddengoed tot potloden en drinkbekers...en zelfs mega grote Tsum Tsum knuffels.

Heb je Appels en Peren teveel of dreigen ze overrijp te worden?
Geen probleem! Houd met de kinderen uit de buurt een potje appel-happen...vul een ton met water en appels. Laat dan de kinderen met hun handen op de rug en met hun mond een appel eruit vissen.
Of doe zoals wij laatst ook deden, maak er lekkere appel cupcakejes van. Eentje bij de thee, eentje mee naar school, eentje als toetje ennnn...... OP! Totaal geen straf. ^_~

Ik geef je een digitale knuffel en wens je een hele fijne dag toe!
Liefs, Mijntje.

De verzamelplaatjes en de toren met de 25 Tsum Tsum knuffeltjes zijn niet van mij maar ik heb ze "geleend" van Fruitmasters.
Delen is lief!
Vorig artikel
Volgend artikel
Dit wil je vast ook lezen:
Eggy Bread
Shirt Kussen
Energie Power Bites, deze snack maak je zelf!
Beer van een Boom
Reageer

Houd me op de hoogte bij nieuwe reacties
Plaats reactie
3 reacties
Iris
Leeukk weer, ook receptje erbij <3 houvanjoe. Kusss ennuh, ik heb natuurlijk graag de dubbele ;) xx
08-03-2017, 21:12
Mijntje
Hi Sistah,
Thanx! Ook voor je toffe foto. Je wilt het receptje? Hihi, okay jaaa da's wel goed ga ik morgen wel doen dan. Ennuh, jaaa daar doelde ik op met als je dubbele hebt dan weet ik wel aan wie ik die geef...haha aan jou natuurlijk voor m'n lieve nichie. xxxx hvj
08-03-2017, 21:16
Iris
Ja duh. Recept. Al zal ik die moeten bewaren tot zomertijd :) perfecte tijd om appel receptjes te verzamelen! Kussss
08-03-2017, 21:18