Instant Blijheid
19 MAART
2014

Sommige dingen gebeuren in mijn, maar vast ook in jouw leven waar je gewoon een grote lach van op je gezicht krijgt. Vandaag had ik meerdere van die momenten.

Vanochtend stond ik te kletsen met een mede-mams van school, het gesprek liep een beetje op zijn eind en toen kreeg ik spontaan drie zoenen op mijn wang van haar. Daarna wensten wij elkaar een hele fijne dag. Ik was een beetje overrompeld, maar voelde mij wel gelijk vrolijk en blij van haar spontane, lieve actie.

Daarna ging ik op kraamvisite bij een vriendin van me. Zij was pas bevallen van haar derde zoontje.
Heerlijk om zo'n klein mens in je armen te mogen houden. Het blijft een groot geluk, zo'n kleintje. Ook erg fijn was het om lekker met haar bij te kunnen praten en te horen hoe alles was gegaan met de komst van de kleine man.

Mijn zoontje wilde al eventjes graag spelen bij een vriendje uit zijn klas en vandaag was het zover. Hij was vanochtend zo blij en enthousiast dat hij vanmiddag bij hem mocht spelen.
Erg blij was ik voor hem en moest lachen om zijn kinderlijke enthousiasme. Heerlijk gewoon.
Toen ik hem vanmiddag kwam ophalen, werd ik spontaan uitgenodigd voor wat te drinken en konden de kinderen nog even lekker doorspelen. Onverwachts en gezellig was dat ^_^.

Vanavond stond er Spinazie a la crème met penne rigate en kipfilet op het menu. We eten dit wel vaker en je kunt echt zien dat dit hun favoriet is, want ze aten hun bordjes goed leeg. Genieten is dat om ze zo lekker te zien smullen.

Al dit soort dingen zorgen bij mij voor instant blijheid. Een erg fijne en positieve dag dus.

Groetjes en liefs,
Mijntje.
Delen is lief!
Vorig artikel
Volgend artikel
Dit wil je vast ook lezen:
Kookinspiratie van Aviko
Chocoladewijn - Een wondermiddel om jong te blijven?
Kleien met brooddeeg?
Kruid Praat
Reageer

Houd me op de hoogte bij nieuwe reacties
Plaats reactie
2 reacties
Charlie
Instant Happiness, ja dat ken ik goed! Ik probeer elke dag een instant happiness momentje te hebben, te onthouden en probeer het vaak op te schrijven in een agenda. In plaats van mijn afspraken erin te schrijven, probeer ik elke dag een instant happiness momentje te plaatsen. Er is namelijk wel elke dag iets wat je vrolijk maakt.

Zeker nu ook mijn man wat vaker van huis is, is het soms zo makkelijk om niks te doen binnen te blijven bij de telefoon en wachten op dat ene berichtje of op dat ene telefoontje. Maar daar wordt je niet blij van.

Nu vandaag zijn mijn momentjes:
- lekker lang in bed liggen en mijn boek lezen, was wel naar beneden gegaan om kop thee te zetten.
- de zon die schijnt door de ramen
- dat ik 2 blogpostjes heb geschreven
- en een spontaan lief kaartje in de brievenbus heb gekregen van mijn lieve vriendinnetje.

En hier in de UK is het pas 12 uur! Super!
22-03-2014, 13:08
Mijntje
Hi Charlie,

Wat goed dat jij je dat dan realiseert en ook gelijk noteert.
Bewaar jij dan ook al je agenda's?
Och, dat is dan niet bevorderlijk voor je humeur nee. Lijkt me lastig als je man dan veel weg is. Maar je bent een leuk blog begonnen, waar je je in ieder geval op kunt storten dan toch ook. Leuk hoor!
Ik ga zo ook gelijk neuzen bij je nieuwste posts ^_~!
OH , lekker lang in bed liggen :P dat is er hier niet meer bij <-- lees: ik ben stikjaloers op je! Hihi..Oeh! Kaartjes zijn altijd leuk om te krijgen ja. Hier in NL schijnt het zonnetje ook, heerlijk weer.

Geniet van je dag. Groetjes en liefs,
Mijntje.

p.s. Ik geniet van je uitgebreide, spontane reacties op mijn blogposts ^_ ~ Dank daarvoor!
22-03-2014, 14:06