Koningsdag in Baarn 2018
26 APRIL
2018
Hoihoiiii, effe een kort berichtje hoor. Maar Koningsdag in Baarn is echt zó gezellig dat moet je echt een keertje doen. Wij hebben er al twee meegemaakt. Er zijn veel leuke vrijmarkt kraampjes in en om de Laanstraat om niet te praten over lekkere hapjes en drankjes op de Brink. Plus een walhalla voor kinderen in de Pekingtuin...

...want daar zitten veel kinderen met hun kraampjes en zelfbedachte spelletjes.

Kinderspelen
Plus wat we geweldig vinden is dat de oranje vereniging samen met de scouting voor de kinderen steevast een spelletjes parcours organiseert: de Kinderspelen.
Vol oud Hollandse spelletjes, van koekhappen tot het melken van de koninklijke koe.
Gratis, maar als je iets wilt doneren mag dat.
De kinderen krijgen dan een soort checklist waarmee ze langs alle spelen mogen en als de kaart vol is krijgen ze daarvoor een traktatie.
Superleuk!
Verleden jaar op de Brink was er ook nog een fiets puzzeltocht georganiseerd. Onze kinderen zijn op deze klimmuur geweest (die er dit jaar weer is!) en gedurende de dag zijn er verschillende optredens op het podium in de Pekingtuin. Kortom een groot feest!

Check de website van Koningsdag in Baarn voor het programma van morgen: Agenda Koningsdag 2018
Met muzikaal entertainment in de Pekingtuin van.... Gerard Ekdom ( DJ van Radio2 - Ekdom in de morgen) komt, Telekids, Dean Saunders, House4Pleasure en nog veel meer leuks! Kom je ook naar Baarn? ^_~

Hier een foto van Koningsdag 2014; Zara ging met d'r papa iets uitzoeken op de vrijmarkt.

Koningsdag Schatten!
De kinderen scoren altijd wel wat leuks op de vrijmarkt. Ze krijgen dan wat geld mee van ons waar ze zelf helemaal los mee kunnen gaan. Meestal zo rond de vijf euro. Zelf kijk ik ook altijd graag goed rond, want je weet maar nooit wat voor bijzonders je vindt voor weinig.

Alvast een fijne Koningsnacht en voor morgen een fijne Koningsdag toegewenst, zonder regen en hopelijk vol zon en gezelligheid!

Liefs, Mijntje.

P.s. Vond je dit artikel leuk? Dan ben je wellicht ook geïnteresseerd in dit artikel over Wild King, een heerlijke cocktail speciaal voor op Koningsdag met Liquor43....  of als je 't wat gezonder zoekt check dan deze koninklijke yoghurt  .
Delen is lief!
Vorig artikel
Volgend artikel
Dit wil je vast ook lezen:
Het Ultieme kopje Koffie?
Koffie Top 6
Winterse Whisky, leuk als cadeau of lekker voor jezelf
Instant Blijheid
Reageer

Houd me op de hoogte bij nieuwe reacties
Plaats reactie