Lunchroom De Koffiebranderij
1 JULI
2018
Even terug was ik met mijn vriendin shoppen in Hilversum en we zochten een gezellige plek om te lunchen. Na even rond te hebben geneusd waren we beiden zo enthousiast over deze lunchroom dat ik spontaan foto's klikte en een kleine blogje voelde opborrelen. Want deze lunchroom was ons toch na iets van 3 x shoppen en lunchen op andere plekken nooit eerder opgevallen. Dus dit moet je gewoon weten of net spotten ondanks dat hij in een hoofdstraat zit, Lunchroom De Koffiebranderij.

Je zou er zo voorbij lopen, althans wij dus al meermalen. Het is een vrij smalle ingang naast de Prenatal schuin tegenover het Kruidvat met een statafel buiten waarop de menukaarten liggen gepresenteerd.
En ik bedoel kijk nou wat ze onder andere op de kaart hebben staan.
Damesthee en Herenkoffie?! Voor de heren met cognac. Zo leuk! Met een uitgebreide lunchkaart van tosti tot biefstuk tot High Tea. Maar ze verkopen ook snacks en ijs met tenminste nog van die normale prijzen. Erg fijn.

De sfeer binnen is alsof je bijna bij iemand thuis komt, zo gezellig en knus. Er valt ook genoeg te zien, zoals deze oude koffiebrander en maalmachine.
Dus als je even moet wachten op iemand bijvoorbeeld of je zoekt een plekje om alleen maar toch gezellig te genieten, dan zit je hier erg goed.
Ze verkopen vers gebrande en gemalen koffie maar daarnaast verkopen ze erg veel lekkere theesoorten. Bijzondere ook. -->
In de open cadeauwinkel kun je compleet slagen voor mokken, speciale servies sets of theepotjes. Slim bedacht! En er staan erg leuke dingen bij kan ik je zeggen. Om hebberig van te worden.

Mijn vriendin en ik konden maar niet kiezen Zoveel lekkers stond er op de verschillende menukaarten. Maar de serveerster was geduldig en hielp ons goed. Uiteindelijk gingen we voor ieder een aparte theesoort. Mijn vriendin ging voor de huisgemaakte pruimentaart met walnoten en ik voor het stokbroodje pittig gehakt met eigengemaakte Hawaïsaus.
Het was smullen! De mensen die daar werken zijn uiterst attent. Het leek haast wel een familiebedrijf - zo leuk deden ze ook tegen elkaar.
Het voelde erg fijn om daar te zijn. Welkom en ontspannen.
Ze hebben zelfs een flink aantal opties op de menukaart voor glutenvrije lekkernijen en broodjes, voor lactose- of notenvrije producten. Su-per! En leuke, aparte kinder-voorzieningen en zelfs een kindermenu-gedeelte op de menukaart.
Met dit zomerse weer kun je lekker zitten in de leuke binnentuin met een apart hoekje voor kinderen met een zandbak. I-de-aal als je het mij vraagt. Maar trouwens zonder kinderen is het hier ook zeker goed toeven. Ouderwets puur genieten!

Ik zeg tot ziens in de Koffiebranderij. ^_~
Groetjes en liefs, Mijntje.

Contactinformatie: Lunchroom de Koffiebranderij, Kerkstraat 100, Hilversum, Tel: 035 – 6247600 of Email: info@lunchroom-dekoffiebranderij.nl. Voor nog meer handige informatie verwijs ik je graag hier door naar de website klik <-- .
Delen is lief!
Vorig artikel
Volgend artikel
Dit wil je vast ook lezen:
Instant Blijheid
Hartige pompoentaartjes voor Halloween, een recept gemaakt voor Moodkids
Review - Num Noms, kawaii speelgoed om te verzamelen
Plastic Soep?
Reageer

Houd me op de hoogte bij nieuwe reacties
Plaats reactie