My Little Pony, de film en meer...
13 JUNI
2017
Omg, omg, omg! Er komt een film uit dit najaar van My Little Pony! Dát plus nostalgie en een bergje My Little Pony liefde, vind je terug in mijn blog van vandaag. Want het zit in mijn hoofd en het moet eruit.

My Little Pony, the Movie
Toen ik op het My Little Pony account op Instagram zag dat er in oktober een film uitkomt van onze favoriete paarden helden, maakte ik een sprongetje.
Ik ben zelf uit 1982 en praktisch dus opgegroeid met deze paardjes. Laatst had ik het er nog over met een vriendin van me. Het is erg tof dat ze in 2010 de serie nieuw leven hebben in geblazen. En daarmee hebben ze de spijker op zijn kop geslagen. Het is zo leuk en mooi gemaakt. Maar dat merk je aan alles het loopt ook als een malle volgens mij. Er is telkens nieuw en ander soort speelgoed van te koop er zijn films en veranderingen zoals toen de Equestria Girls.
Mijn dochtertje is van 2011 en toen was in Nederland de serie net te zien op TV. Dat ben ik gaan kijken en ze vond het zo leuk, hoe klein ze ook was. Dus zij groeit er nu ook weer mee op, dat vind ik toch best speciaal.Verhaallijn
De zes hoofdkarakters: Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy, en Rarity - gaan op een onvergetelijke reis voorbij hun thuisland Equestria. Waar ze nieuwe vrienden zullen ontmoeten en tegelijkertijd uitdagingen overwinnen.

De vermoedelijke releasedatum van My Little Pony de Film in Nederland is op 11 oktober en in America al op de 6e Oktober. Die datum stond hier meteen op de kalender, omcirkeld en wel. We kunnen niet wachten om hem te zien! ^_^

In de Engelse versie zal wereldster Sia erin "verschijnen" als de My Little Pony popster - Songbird Serenade, met een origineel liedje van Sia zelf. Hoe vet is dat? We love Sia! Je kent haar vast wel van het lied met David Guetta-Titanium. Of van haar eigen lied: Chandelier. Een kanjer van een zangeres. De pony die ze speelt ziet er een beetje uit zoals Sia haar verschijning on stage. En er zullen nog meer bekende sterren meedoen die de stemmen zullen vertegenwoordigen van de nieuwste film karakters. Zoals Zoë Saldana, beter bekend als Gamora die groene vrouw uit Guardians of the Galaxy. Té leuk! Hoewel hij mij natuurlijk in het Engels hartstikke gaaf lijkt is het natuurlijk veel handiger voor mijn dochtertje om hem dit najaar te zien in het Nederlands. #zinin

Birthday Girl
Mijn dochtertje is nu al druk met haar verjaardag bezig en je raad vast in welk thema ze het wilt?! Juist...My Little Pony! En ze is pas in Augustus jarig... Haha, ken je dat?! Ze is GEK op Princess Luna én Pinkie Pie. Niet doorvertellen hoor, maar ze wil in ieder geval appel-happen met de kinderen en er moet veel roze komen met Pinkie Pie in de hoofdrol. Ze denkt ook al hard na al over wat ze op school wil trakteren. Ik zeg iets gezonds, maar zij wil natuurlijk iets waarvan het glazuur nog nèt niet van je tanden afspringt! Maar ondertussen is dit al honderd keer veranderd, dus we zullen zien.
We hebben zoals je ziet al wat spulletjes besteld (iets met slimme meid en toekomst enzo) en onderhand is ons hele gezin ermee bezig. Mijn zoon wil ons graag helpen op zijn zusjes kinderfeestje om alles in goede banen te lijden. Superlief! En Erik is de spelletjeskoning dus hij is al aan het meedenken over wat voor spelletjes er gespeeld gaan worden. Het wordt dan ook wel haar allereerste kinderpartijtje. Ze wordt 6. We zullen zien hoe het uiteindelijk gaat lopen en wat er zal gebeuren. We kijken er in ieder geval allemaal met veel plezier naar uit. Dus wordt vervolgt....

Groetjes en liefs,
Mijntje.

P.s. De foto van de M.L.P. zakjes en het buitenspel is door mij gemaakt. De overige foto's en plaatjes heb ik eerlijk "geleend" van het internet van Hasbro en My Little Pony.
Delen is lief!
Vorig artikel
Volgend artikel
Dit wil je vast ook lezen:
Tag: Old, New, Borrowed and Blue
Elqava
TV Serie Top 5
My Little Pony kinder feestje
Reageer

Houd me op de hoogte bij nieuwe reacties
Plaats reactie