Nederlands eerste Vegan kinderfestival, het ProVeg Kids Festival!
8 MAART
2019
Ik kreeg een superleuke weekendtip voor jullie! Dit weekend, op 9 en 10 maart organiseert stichting ProVeg Nederland het eerste ProVeg Kids Festival in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit is het eerste vegan kinderfestival dat volledig draait om duurzame en gezonde plantaardige voeding. Bovendien is het helemaal gratis voor kinderen tot en met 14 jaar. ^_^


Het ProVeg Kids Festival combineert lekker en gezond plantaardig eten met leuke spelletjes, een verrassende speurtocht, kookworkshops, een voorleeshoek en knutselactiviteiten. Het festival is al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Omdat veel ouders en leerkrachten het nog lastig vinden om kinderen een gezonde relatie te laten opbouwen met voeding, is hier op zondagochtend een leuke presentatie over ingepland met een voedingsdeskundige en vegetarische/vegan ouders. Ook is er op zondagmiddag rond vijf uur een Meet-Up speciaal voor vegetarische en vegan tieners (10-18 jaar).

Het ProVeg Kids Festival maakt deel uit van VeggieWorld
Dé grootste plantaardige food beurs van Nederland. Bezoekers boven de 14 jaar betalen in de voorverkoop 8 euro voor een kaartje, aan de kassa 10 euro.
Lijkt het je leuk om hier heen te gaan? Check dan de laatste updates over het festival op het ProVeg Facebook Event hier via deze link.

Of ga als je nog meer informatie wilt hebben naar de officiële website:   

Ik wens je alvast veel plezier en een goed weekend!
Groetjes en liefs,
Mijntje.

Dit artikel plaatste ik naar aanleiding van een persbericht in mijn email. Ik vond het zo'n leuke tip dat ik hem daarom graag met jullie deel.
Delen is lief!
Vorig artikel
Volgend artikel
Dit wil je vast ook lezen:
Review - Foto Album van de FotoFabriek
Flavo Wie?
Tag: Blogspiratie
Genietze!
Reageer

Houd me op de hoogte bij nieuwe reacties
Plaats reactie