Persoonlijk - Fijne Moederdag
12 MEI
2019
De dag van kusjes en knuffels van je kinderen, ontbijtjes op bed, zelfgemaakte knutsels, baksels, bloemetjes of kaarten. Een dag waarop we onze moeders en zelfs de moeders van onze moeders eren. En als we zelf moeder zijn dit dubbel en dwars waarderen. Ik als mama schreef mijn kinderen gister al een kaartje en legde dit voor ze neer...

Wat ik in dat kaartje schreef is wel heel persoonlijk maar ik wil het toch ook delen want ik ben nog steeds erg blij om moeder te mogen zijn.
Dit is wat ik aan ze schreef:

Het is Moederdag en ik ben blij
want dat wat deze dag zo mooi maakt en mij moeder maakt dat zijn jullie
Twee mega cadeaus die ik 11 en 7 jaar geleden al kreeg.
Jullie vullen mijn hart met zóveel geluk!
Ik ben dankbaar dat ik jullie moeder ben en ik ben supertrots op jullie kanjers van me.
Soms met een lach of traan, het hoort erbij en houdt het leven spannend...
Als jullie maar weten dat hoe groot of klein jullie ook zijn, mama er altijd voor jullie zal zijn en altijd van jullie houd!
Ik houd zielsveel van jullie, mijn hartjes van kinderen.
Kusjes en knuffels, Mama.


Verrassing!
Dat hadden ze niet verwacht! Haha.. ze waren blij verrast. Grijns. ^_^
Ik op mijn beurt werd vanochtend gigantisch verrast.. ze brachten een mega ontbijt op bed met plantaardige yoghurt met noten en zaden en verse aardbeitjes erin. Zelfgebakken eitje en croissants en een heerlijk kopje thee. Met als klap op de vuurpijl nog zelfgemaakte tekeningen, kusjes, knuffels en honderden lieve woordjes en toen.... een megadoos met een grote bos oranje bloemen! Heb ik wel een uur voor aan de telefoon gehangen mama zei Leon trots. En nog een witte roos los erbij. Wauw, hoe hebben die twee dit zo bekokstoofd?! Ik smolt en uitte mijn dankbaarheid en overlaadde ze met complimentjes. Ik vond het geweldig lief en fijn.
Ik heb het toch maar getroffen!

Voor iedere Moeder.
Ondertussen hebben mijn zus en ik ook voor onze moeder wat bekokstoofd...en mijn schoonmoeder ben ik ook zeker niet vergeten. Ook heb ik de ketting van mijn oma's zus vandaag om, want die was altijd met Moederdag jarig. En ik draag de ring van mijn oma die zij van haar moeder kreeg, die ik ooit bij haar aan de keukentafel kreeg. Ik vond dat zó lief en bijzonder. En ik denk aan mijn vaders moeder de heerlijke schat die me altijd verwende van top tot teen. Mijn lieve zusje, mijn vriendinnetjes die moeder zijn.. allemaal passeren ze even mijn gedachte.. zelfs diegene die moeder in hun hart zijn - waarbij het niet zo mocht zijn.. tóch zijn jullie het! Koester jezelf, jouw moeder en onze gezamenlijke moeder aarde, die ons alle draagt, voed en doet leven.

Super speciaal.
Want dat moeder zijn.... het is me toch iets heel speciaals, een natuurkracht gaat er volgens mij wel mee gepaard. Denk daar maar aan wanneer je kinderen alleen al baart.. Maar al baar je ze niet! Dan baren je kinderen je toch zorgen en dat zorgen voor jouw kroost uitgepoept of niet, is dat wat niemand ziet. Moeder zijn is als een puur zaadje in je hart, eentje die ontkiemt door jouw liefde voor jou en diegene die je liefhebt. Die steeds verder groeit en bloeit voor en door de liefde van je kind(eren).

Fijne Moederdag allemaal!

Liefs, Mijntje.
Delen is lief!
Vorig artikel
Volgend artikel
Dit wil je vast ook lezen:
Ikea geeft aandacht aan koken met kinderen
Kip Korma voor Kelly Caresse
Bloggen voor Moodkids
Shake it!
Reageer

Houd me op de hoogte bij nieuwe reacties
Plaats reactie
2 reacties
Miranda
Alle powerhouse mama's een fijne dag! En daar hoor jij bij!! ❤
12-05-2019, 22:16
Mijntje
Hi Miran, Awww, wat lief,  nou anders jij wel! Dikke dankjewel! ^_~
15-05-2019, 14:07