Zal Elixer 7.9 verjongend werken of...
1 MAART
2014

Een paar weken terug zag ik op de facebookpagina van Yves Rocher dat ze mensen zochten om hun nieuwste productlijn te testen.
Ze gaven aan dat het het nieuwste zou zijn op huidverjongings-gebied.
Aangezien ik bijna 32 ben, zal ik toch wel toe moeten geven dat mijn huid al enige rimpeltjes vertoont. Dus aarzelde ik niet lang en meldde mij als testpersoon aan.
Niet lang daarna kreeg ik een mailtje van ze, waarin stond dat ik was uitgekozen!

Hartstikke tof om zo kennis te mogen maken met het nieuwste van 't nieuwste, plus... mijn eigen dagcrème was bijna op ^_~.
Kort daarna kreeg ik drie producten uit de Elixer 7.9 lijn opgestuurd, met hierbij een aantal spannende opdrachten en meer informatie over de productlijn zelf.
Spannend? Ik hoor 't je denken. Nou in die zin, dat ze vroegen om een enquéte in te vullen en 3 video reviews te maken: na het gebruik van 1 dag, 1 week en na 3 weken.
Dus ja, jezelf filmen! Aaaahhhhh, spannend! Haha.. Met een leuke extra voor diegenen die besluiten een video review te doen.
Motivatie getriggerd dus.

Graag wil ik met jullie mijn ervaringen over deze producten delen.
Ik ontving de Dagcrème voor een normale tot gecombineerde huid, een Oogroller en de Nachtcrème.

Dag 1
De dagcrème ruikt lekker en als ik hem aanbreng voelt hij heerlijk fris en oppeppend (helemaal na m'n gebroken nacht). Met een toefje (zoals ook in hun beschrijving staat) smeer ik mijn gehele gezicht in, dit is ook meer dan genoeg. Het smeert zo royaal en de huid neemt het ook goed op. Het lijkt alsof de crème mijn huid een beetje strak trekt.  
De oogroller voelt helemaal fijn, hij verkoelt en ruikt ook lekker fris.
De nachtcrème heeft evenals de rest een lekkere frisse geur maar deze smeert extra royaal, als fluweel. Een extra voedende crème vermoed ik. Hij tintelt op mijn huid waarna 't vervolgens lijkt alsof het mijn huid toedekt met een vederlicht laken.
De volgende ochtend lijkt mijn huid al 'n opkikkertje van deze producten te hebben gehad. Zou dit dan echt werken?


Door de balletjes verdeel en masseer je handig en fijn de frisse gel-achtige crème in je huid. De crème is 'n beetje vanille, romig roze met 'n parelmoerglans.


Na 1 week
De oogroller is echt 'n lifesaver (helemáál als je weinig slaap hebt gehad)!Volgens mij zijn m'n wallen nu lang niet zo erg als dat ze normaal zouden zijn, instant anti puffyness. Hoera!
Ik lijk zowaar echt verbetering te zien aan mijn huid. Dit verwacht je toch ook niet?
Ik heb zo'n mini rimpel tussen mijn ogen boven mijn neus..en nah die is gewoon al zichtbaar minder! Mijn huid ziet er gewoon frisser, elastischer en verzorgder uit.
Ook zijn de oogroller en de dagcréme goed te gebruiken als ondergrond voor je make up.
Het geeft geen benauwend gevoel, de make up die ik gebruik (Hema foundation) pakt goed en blijft ook goed zitten. Het transpireert ook niet. Het blijft perfect zitten.
Deze producten doen hun werk nu al zo fijn, dus ben ik erg benieuwd hoe dat na 3 weken zal zijn.


De dagcrème heeft een beetje 'n gel-achtige textuur en waar je maar 'n beetje van nodig hebt. Het trekt snel in.


Na 3 weken
Revitaliserend! Dat is het juiste woord voor de Elixer 7.9 lijn.
Mijn huid lijkt weer te stralen.
Verjongend, tja dat denk ik ook wel als ik dit nu al zo zie.
Hoewel ik denk dat daar wat meer smeer en oogmasseertijd voor nodig zal hebben om dit echt goed te kunnen zeggen. Zie ik nu wel al zeer goede verbeteringen aan mijn huid. Hij heeft een gezondere uitstraling, een mooiere frisse kleur, hij lijkt elastischer te zijn en gladder. Een aantal fijne lijntjes in mijn gezicht zijn ook zo goed als weg.


De nachtcrème is rijker en voller dan de dagcrème. Zeker hiervan heb je maar 'n beetje nodig.


Erg fijn vind ik het ook om zo dagelijks mijn gezicht te mogen pamperen, ik beken dat ik soms ook langer voor de spiegel sta te tutten dan nodig is. Het werkt gewoon ook lekker ontspannend en ik vind het erg fijne producten.

Tussendoor
Maakte ik de video reviews.
Ik dacht dat doe ik wel even(ondanks dat ik 't spannend vond).
Want ach het is toch vanachter mijn eigen computer.
Soms deed ik een filmpje wel 20 x overnieuw, want laat ik het zo zeggen..het spelletje geen UH zeggen had ik gelijk verloren. Of dan werd ik vet melig en kon ik mijn lachen niet inhouden. Ook was ik 1 week verkouden dus dat kwam niet zo fijn over op de video, maar heb mijn best gedaan dit zo min mogelijk te laten merken.
Uiteindelijk was ik best tevreden met de resultaten en verzond ik de filmpjes zoals gevraagd.

Van alle video reviews gaan ze stukjes eruit knippen, om deze samen te voegen voor hun promotie film.
Helemaal leuk lijkt het me als ze een stukje van een van mijn reviews zullen gebruiken in hun campagne. Als dit zo is dan zal ik dat uiteraard met jullie delen ^_~!

Voor nu zeg ik: Missie geslaagd!
Voorlopig smeer ik nog even lekker verder hiermee, thanx Yves Rocher.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn review te lezen.
Wie weet dus tot ziens bij Yves Rocher Grijns ^_^.

Groetjes, Mijntje.

p.s. Ben jij wel eens tester geweest? Of heb je de kriebels te pakken gekregen om jezelf te gaan opgeven als tester voor producten?
Delen is lief!
Volgend artikel
Dit wil je vast ook lezen:
Nederlands eerste Vegan kinderfestival, het ProVeg Kids Festival!
Afvallen en Fit zijn met Keto en Yoga
5 Tips tegen Stress
Fruitige Kwarktaartjes als ontbijt graag!
Reageer

Houd me op de hoogte bij nieuwe reacties
Plaats reactie
2 reacties
Charlie
Wat heerlijk om te lezen, en ook leuk om zo eens te zien dat bepaalde producten toch ook werken, want tja ik heb ook vaak dat ik naar een dagcreme aan het staren ben aan bedenk of het nu echt werkt of is het een verkoop trucje?

Na je review wil ik gelijk de producten bestellen, ik ga eens even neuzen op Yves Rocher en kijken of ik dit kan aanschaffen deze maand of hopelijk volgende maand.

Ben ook best benieuwd naar de video's! Begrijpelijk dat je er melig van wordt, zou ik ook worden, je praat toch wel tegen een camera tegen jezelf hihi.

Ik ben zelf geen tester geweest, maar wel de kriebels gekregen hierdoor. Ik ga eens even googlen of ik mijzelf kan opgeven voor testers hier in de UK.

Liefs,
Charlie
09-03-2014, 21:41
Mijntje
Hoi Charlie,
Ja, ik was ook sceptisch hoor.
Maar 't werkt echt. Wat leuk dat je ook wilt gaan testen ^_^.
Laat je het me weten, wat jij ervan vind. Ik ben benieuwd naar waarvoor je, je zult opgeven. Of dit dan ook typisch Engelse producten zullen zijn of niet.
Veel plezier.
Lieve groetjes, Mijntje.
10-03-2014, 10:09