Zolder verbouwing, afvallen en meer...
29 MAART
2017
Hoihoi, alles goed? Hier wel, we zijn lekker doennig geweest de laatste tijd in en om het huis. Druk maar gezellig dat wel. Plus ik ben weer meer gewicht kwijt geraakt en we hebben ons t.v. abonnement opgezegd. Ja, je leest het goed. Echt!

Help mijn man is klusser!
Hihi, in die categorie valt mijn man goddank niet. We wonen hier nu een jaar en het huis is niet af maar het wordt met de maand mooier. Wij leven gelukkig niet zoals je wel eens ziet op tv in een halve bouwput. De zolder moest worden geïsoleerd en flink worden opgeknapt. Want dit moest onze slaapkamer worden. Er is de afgelopen tijd keihard gewerkt door iedereen en 3 x raden waar we nu al een paar nachtjes hebben doorgebracht?! Juistem! Op onze nieuwe zolder slaapkamer. Hij is zo mooi geworden nu al! Oké, er moeten nog gordijnen en lampen, maar alles op zijn tijd. Wij zijn nu al blij. Mede dankzij mijn vader die trouw ieder weekend zowat kon komen helpen. Thanx pap!
Mijn broek zakt af
Sinds half januari ben ik begonnen met het Keto Dieet (heel weinig koolhydraten, veel gezonde verzadigde vetten en een beetje eiwit). Deze eetwijze bevalt mij prima! Ik ben op 300 gram na 10 kilo kwijt. Maar afgezien van de kilo's wat me eigenlijk nog geen eens uitmaakt maar mijn figuur heb ik weer terug. Mijn broeken zakken af. Yes! Dat werd dus verplicht shoppen. <--- wat naar nou.. ^_~
Ik weeg nu 74 kilo dus nog 4 kilo en dan ben ik waar ik wilde zijn in ieder geval qua gewicht. Maar als je niet naar kilo's kijkt maar naar mijn figuur, dan ben ik nu al helemaal blij..okay, okay..mijn buikkie is er nog. Maar hey! Daar hebben mijn lieve kindjes in gewoond dus dat vind ik niet erg. Eigenlijk... als ik eerlijk ben leg ik er iedere avond als ik op de bank onderuitgezakt zit, mijn handen erop. En dan ben ik trots!

Geen tv meer?!
Tja! We werden zó gek van het rondzappen zonder dat er echt iets te zien was. Heb jij dat ook niet? Echt om letterlijk gek van te worden. DUS! Kreeg mijn man een geniale ingeving --> NETFLIX. Ik wilde dat we dit eerder hadden gedaan. Zó....wat is dat een uitvinding zeg. I-de-aal, ik kan....nee ik WIL dit iedereen gewoon aanraden. Want geen avonden meer doelloos rond-zappen maar eerder avonden tekort komen omdat er zoveel leuke films én series te zien zijn op Netflix. Ohja en nee ik ben niet gesponsord of iets!!!
UH...toch 1 dingetje: We durfden de tv toch niet voor de honderd procent op te zeggen dus hebben we iets gekozen voor minder geld waardoor we áls we toch nog een keertje iets wilden kijken op de gewone tv dat kunnen doen. Dit werd de KNIPPR, tv verbinding via het internet (Netflix gaat ook via het internet namelijk). Voor maar een 10tje per maand! Check hier de KNIPPR website voor meer info.
En je kunt er vanaf je telefoon, Ipad en tv naar kijken net als met Netflix... dus als onze kids iets willen zien apart van elkaar zetten we de een voor de tv en de ander kan kijken via de Ipad. En wat ook zo leuk is van Netflix is dat we allemaal onze eigen account konden aanmaken. En dat als je een film of serie bent gaan kijken en je pauzeert of stop die dag met kijken dat hij onthoud wat je keek en waar je was gebleven en dus vanaf daar gewoon weer verder kunt kijken wanneer je wilt. Nah! ^_^ Gekkenhuis!!!
Dus hebben we onszelf geld bespaard en hebben we er heel véél meer plezier op de kijkbuis voor terug. Win, Win dacht ik zo. En nu niet denken dat wij of de kinderen de hele dag tv staren want dat is niet zo. Ze mogen een uurtje kijken overdag...en heel soms na het eten nog een half uurtje en dan is 't uit met de pret.
Klik hier om naar de website van NETFLIX te gaan als je er meer over wilt weten.
Wij waren begonnen met het kijken naar de serie "The 100" en ik heb daarover 1 woord voor je: Verslavend!

Call me crazy
Zo... ohnee toch nog een dingetje... (eigenlijk heb ik wel meer om over te kletsen hoor maar ik moet weer gauw verder in huis met wat verhuisdozen legen) ik kijk de laatste maand steeds weer terug op YouTube naar hoe je zelf slijm kunt maken. Je weet wel zoals dat Silly Putty van vroeger... maar dan in allerlei kleuren en met glitters! Oehhhh het ziet er zo lekker kledderig uit haha ...jup. I know...ik ben een beetje gek. Maar kijk nou toch eens ....dit wil je toch gewoon maken, voelen en hebben (en niet opeten! want ik kan er niks aan doen dan bij sommige te denken hmmmm yummie marshmallowssss en spekkies)? Dus ik denk dat ik toch maar aan mijn gekke gevoel moet gaan toegeven en een keertje slijm zelf ga maken (voor de kinderen natuurlijk...^_~).

Fijne dag nog allemaal!
Liefs, Mijntje.
Delen is lief!
Vorig artikel
Volgend artikel
Dit wil je vast ook lezen:
Sweet Instax Love
The Quest for good Coffee
Food Event Top 5
Doe eens gezond?!
Reageer

Houd me op de hoogte bij nieuwe reacties
Plaats reactie